Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
A fost intrebarea: ce fac eu repede cu iaurt si branza dulce ca termenul de valabilatate se termina in cateva zile!? Cu cateva ingrediente in plus am reusit sa obtin o super prajitura care s-a papat foarte repede :)
Separam ouale, albusurile le batem spuma cu putina sare si jumatate din cantitatea de zahar (dam deoparte), apoi mixam galbenusurile cu restul de zahar, vanilia, pana isi dubleaza volumul, pe urma adaugam iaurtul cu untul topit si omogenizam.
Faina si praful de copt le cernem direct in bol, mixam, iar la final, cu ajutorul unei palete adaugam bezeaua si omogenizam usor pana obtinem un aluat putin mai grosut ca la clatite.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava (eu am folosit yena) tapetata cu hartie de copt si dam deoaparte pana ne ocupam de umplutura:
Branza o amestecam cu zaharul, vanilia si oul pana compozitia este legata, apoi cu o lingura punem din umplutura de branza in tava pana terminam totul.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pana cand prajitura s-a rumenit frumos!
Cand este gata o lasam sa se raceasca si o pudram cu zahar!
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult